RASADNIK DUNJE - SADNICE DUNJE

PRVE EXTRA KLASE U VELIKOM BROJU SORTI PO POVOLJNIM CENAMA

SA GARANCIJOM NA KUPLJENE SADNICE

RASADNIK DUNJE - SADNICE DUNJE

PRVE EXTRA KLASE U VELIKOM BROJU SORTI

SA GARANCIJOM NA KUPLJENE SADNICE

VOĆNE SADNICE – RASADNIK DUNJE – SADNICE DUNJE I DRUGOG VOĆA

VOĆNE SADNICE DUNJE – O NAMA

PORODIČNI RASADNIK DUNJE

O NAMA

Rasadnik Dunje – Naš rasadnik voćnih sadnica i sadnog materijala neguje tradiciju staru oko 60 godina u proizvodnji i prodaji voćne sadnice.

Proizvodnja kvalitetnih SADNICA DUNJE, ali i voćne sadnice svog drugog voća, kako klasičnih, tako i stubastih i mini formi. Takođe, nudimo Vam lozne kalemove, a ono po čemu smo najpoznatiji, a to je veliki izbor autohtonih starih voćnih sadnica.

U ponudi imamo veliki asortiman voćnih sadnica počev od jabučastih, jezgrastih, jagodičastih, koštičavih, bobičastih i egzotičnih vrsta do loznih kalemova i vinskih sorti sadnica. Preko 250 sorti raznih vrsta voća i sorti nas svrstavaju u jedne od najvećih proizvođača kvalitetnih i seritifikovanih sadnica. Naš porodični rasadnik je LEGALAN i registrovan u ministarstvu poljoprivrede kao i u poreskoj upravi. Zato ne brinitine,

KOD NAS MOŽETE OSTVARITI SUBVENCIJE MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE!!!

Rasadnik Dunje ima poljoprivredne stručnjake koji se brinu o kvalitetu voćne sadnice dunje, ali i o svim drugim vrstama voćnih, loznih ili ukrasnih sadnica:

Inženjer zaštite bilja Aleksandar Antić,
Inženjer voćarstva Ivana Antić
Poljoprivredni tehničari Goran i Zoran Antić

Kvalitetne voćne sadnice su osnova kvalitetnog voćnjaka, zato Vam savetujemo da kupujete proverene sadnice u Rasadniku sa tradicijom. Da bi od sadnice stasalo drvo, potrebno je da prođe nekoliko godina, što je sadnica kvalitetnija, brže raste, brže prorodi i daje veći rod. Ne gubite vreme na divlje i nekvalitetne sadnice. Nije cena presudna kod podizanja voćnjaka.

Pozivamo Vas da nas posetite i na licu mesta vidite kako mi to radimo. Sigurni smo da ćemo se posle toga redovno viđati, na obostrano zadovoljstvo.

voćne sadnice dunje

SADNICE DUNJE SU SAMO DEO NAŠE PONUDE!

Pozovite za ceo asortiman naših sadnica voća koje imamo u ponudi.